*La independència de Catalunya necessita Mas i Junqueras de cocònsuls a Longyearbyen*, Rafa Villaró

> no et sembla? <

'Mas/Junqueras del Polònia dalt d'un burro haurien de presentar les campanades d'aquest any a TV3' diu @AspanuMarx http://t.co/8TAv2p3c4jSi n'Artur Mas va proposar la llista unitària com a camí vers la independència sense tenir l'acord previ de, si més no, n'Oriol Junqueras, és un imprudent irresponsable mereixedor d'una ordre d'allunyament perpetu de Catalunya d'un mínim d'un parell o tres de milers de kilòmetres.
Encara que n'Oriol Junqueras hagués estat convençut de que la llista unitària no era la millor opció com a camí vers la independència, és un imprudent irresponsable mereixedor d'una ordre d'allunyament perpetu de Catalunya d'un mínim d'un parell o tres de milers de kilòmetres.
La causa de la independència de Catalunya necessita de Mas i Junqueras cocònsuls a Longyearbyen!
Barcelona Radical (del de l'XI-2014...)

 

El que passi a Europa els pròxims mesos tindrà, per tant, una gran importància per a tot Espanya. Des d'aquesta perspectiva no deixa de sorprendre el descomunal entotsolament dels principals actors de la política catalana en aquests primers moments de l'any 2015. És tan espès i domèstic, el combat de judo entre Artur Mas i Oriol Junqueras, que entre cimera i cimera, entre nota críptica i missatge xifrat, sembla que hagin perdut de vista l'escenari principal i fonamental per a tothom, també per a ells. Un escenari que es diu Europa.
10-I-15, E. Juliana, lavanguardia

   Resultat d'imatges de mas junqueras