als subvertidors ...

Algunes reflexions Fènix Ateneu (1) a tardor 2011, i en perspectiva mandat de l'actual Junta.

Deixant de banda la Secció, afer del seu Ponent, no sé fins a quin punt teniu voluntat de fer la punyeta -de manera intel.ligent, impecable i demolidora- a la actual Junta. Si fos el cas, i partint de la gran escassetat de disponibilitat presencial, penso que seria molt rendable (i divertit; això, bàsic) emprendre i mantenir, dins del màxim respecte a les formes, unes línies d'assetjament com la ja engegada de transparència en la normativa electoral a Ponències o iniciar-ne una sobre la potestat de les Ponències per a delegar representants. Només mantenint aquesta mena de reclamacions, sempre amb una formalitat jurídica extrema, podriem anar refent un perfil i referència operatius.

Seguint amb el mateix tarannà, proposar la creació d'una altra Secció (Jurídica?) mostraria altres aspectes interessables de la marca perfil a recrear. La comparació amb el programa onànic de la Junta seria automàtica. I l'única feina immediata seria recollir, sense urgència, 50 signatures de socis.

O aprofitar, d'una o altra manera, les sessions que queden de la tertúlia Fènix Ateneu per a fer socialització directa. S'hi apropen individus interessats, però per a aprofitar-los cal un catalitzador en forma de gent, com vosaltres, simpàtica...

En tot cas, no es tracta tant d'una acció concreta o un'altra, sinó d'una voluntat, i compromís factible, d'obrir portes a possibilitats (i probabilitats) davant situacions corporatives a mig plaç.

Mola?

1.- Fènix Ateneu no és més que una possible marca al voltant de la qual catalitzar un perfil de socialització que pot, pugui, ser eficaç en moments tan galdosos com, per exemple, unes eleccions a Junta. O muntar un flashmob (amb carmanyoles?).

 

Enviat 13-XI-2001