equitat electoral, 2014

A QUI CORRESPONGUI

 

Els integrants de la Candidatura Fènix Ateneu demanem que els tres plafons col·locats a la planta principal per a anunciar les candidatures de les eleccions d´enguany, es moguin cada matí, o cada dos, de lloc de forma estrictament rotativa i equitativa fins el dia que acabi la campanya, així queda garantida la mateixa visibilitat per a totes les candidatures, cosa que no es produeix si els plafons romanen estàtics durant tota la campanya electoral, com està passant ara. Aquesta disfunció es pot corregir molt fàcilment i no ocasiona massa molèstia atès que els plafons porten rodes. Tanmateix entenem que aquest gest tant senzill contribuirà al necessari rigor i honestedat que tot procés electoral hauria d´abraçar.

Demanem que aquesta mesura es prengui de forma immediata a la presentació d´aquest escrit per no produir greuges comparatius i afectar al bon desenvolupament de la campanya.

En cas de no obtenir resposta, entendrem que nosaltres mateixos podrem moure els plafons per vetllar pel principi d´igualtat que es mereixen totes les candidatures.

 

Ateneu Barcelonès, 6 de març de 2014