índex i indicacions

qui què com és presentació, en fons i forma, d'un homenatge actiu, amb voluntat d'incidència, des de l'excel·lència. Nostàlgia radicali, passió política, exigència de responsabilitat.

4 batalles radicals ho són per que van a l'arrel de problemes fonamentals de la nostra (in)cultura política en la guerra per la llibertat com a fonament bàsic, criteri prioritari i opció essencial.

LIBERllibre recomana una extensa bibliografia amb un sol punt en comú: la reflexió i exemple de la llibertat. L'encapçala LIBER100, una selecció de 100 títols amb pretensió de cànon en permanent revisió.

parresia, el material propi dels amfitrions Cassandra i Rafa Villaró, autors i, i vet aquí la cosa, selectors. Editorials, fiblades, oracle, ...

GEOPOL és un monotema multicasos, amb bon tractament d'alguns (Ucraïna!, ...) conflictes i fonts de referència interessants. Per a malalts de geopolítica.

reflexacció és recull de temes a fons, activismes exemplars i d'altres recomanacions sempre des de perspectives llibertàries.

relat, els de l’esperpent carpetovetònic i el catalanesc. N’és dossier del primer Espanya cañí, retrat impressionista de la peculiar (in)cultura cívica, política, espanyola fet amb més de 350 pinzellades/anècdotes del quotidià. La secció Qüestió de Països, o sia, de la Nació, es vol resposta secessionista a un procés d'extinció en marxa. 

radicàlia és una carpeta de presentació del moviment noviolent transnacional dels radicals italians d'en Marco Pannella i n'Emma Bonino. En l'altra carpeta hi ha la documentació de Barcelona Radical, associació local que els prengué com a referent polític.

il·lació ofereix notícia radicalment rellevant i l'opinió de desenes de comentaristes, polítics, acadèmics, intel·lectuals...

+

-MAJÚSCULES: títol d'apartat, i d'apartat d'apartat, ...

-APARTATS: s'hi accedeix clicant el títol de l'apartat,
                 però en alguns casos les entrades de l'apartat són a la vista
                 immediatament a sota del títol

-QUALITAT de les entrades:
                  frase d'exemple
               > frase d'exemple <                     rellevant      
             >> frase d'exemple <<                  interessant
           >>> frase d'exemple <<<               recomenable
       >>>>> frase d'exemple <<<<<         imprescindible
             (aquest indicador s'està
                incorporant a alguns
                 apartats
, no a tots)
               (si no està valorada,
                    en general és
           per que no s'ha fet encara)

-QUANTITAT d'entrades a cada entrada:
                en les columnes d'entrades,
                a l'esquerra, el nom de cada entrada,
                i a la dreta, nombre d'entrades de l'entrada