índex

qui què com és presentació, en fons i forma, d'un homenatge actiu, amb voluntat d'incidència, des de l'excel·lència. Nostàlgia radicali, passió política, exigència de responsabilitat.

Les 4 batalles radicals ho són per que van a l'arrel de problemes fonamentals de la nostra (in)cultura política en la guerra per la llibertat com a fonament bàsic, criteri prioritari i opció essencial.

A LIBERllibre es recomana una extensa bibliografia amb un sol punt en comú: la reflexió i exemple de la llibertat. L'encapçala LIBER100, una selecció de 100 títols amb pretensió de cànon en permanent revisió.

A parresia, el material propi dels amfitrions Cassandra i Rafa Villaró, autors i, i vet aquí la cosa, selectors. Editorials, fiblades, oracle, ...

GEOPOL és un monotema multicasos, amb bon tractament d'alguns (Ucraïna!, ...) conflictes i fonts de referència sovint interessants. Per a malalts de geopolítica.

A reflexacció s'hi troben temes a fons, activismes exemplars i d'altres recomanacions sempre des de perspectives llibertàries.

I a relat, els de l’esperpent carpetovetònic i el nacional català. N’és dossier del primer Espanya cañí, retrat impressionista de la peculiar cultura cívica, política, espanyola fet amb 353 pinzellades/anècdotes del quotidià.

radicàlia és una carpeta de presentació del moviment noviolent transnacional dels radicals italians d'en Marco Pannella i n'Emma Bonino. En l'altra carpeta hi ha la documentació de Barcelona Radical, associació local que els prengué com a referent polític.

il·lació ofereix notícia radicalment rellevant i l'opinió de desenes de comentaristes, polítics, acadèmics, intel·lectuals...